Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verzendbeleid

Wij bieden snelle verzending naar de hele wereld. Welkom bij het verzamelen van deze site en vertel het aan je vrienden en familie, graag winkelen!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsbericht voor de bestelling. Als u de bevestigings-e-mail niet ontvangt, neemt u onmiddellijk contact met ons op.

2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt, u kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer e-mails nadat u ze hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.

3. Items worden over het algemeen verzonden binnen 12-24 uur na betaling is geverifieerd (zat. & Sun. en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

4. We gebruiken meestal DHL, EMS, UPS of FedEx om uw artikelen te bezorgen, direct bij u aan de deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket bij u aankomt.

5. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u een trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van het pakket duurt normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die niet onder de controle van Postal Service vallen. Als er een kleine vertraging is, moet u meer geduld hebben. Heel erg bedankt voor het steunen van ons.

Uitwisselingsbeleid

1. We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.

2. We accepteren ruilen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw order ID en bestelgegevens die u zullen helpen. Feedback nu!

3. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt, wij zullen het juiste adres opgeven. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten zich in hun oorspronkelijke staat bevinden i. e. niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

4. We dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten van het terugsturen van de geruilde artikelen naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5. Stuur ons een e-mail ons trackingnummer wanneer u het pakket terugstuurt.

Retourbeleid

1. We staan ​​alleen het retourneren toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons, ik hoop dat u begrip hebt.

2. U kunt uw producten retourneren voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in verkoopbare staat zijn naar het onderstaande adres.

3. E-mail ons met terugkerende verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt en laat ons weten welke producten u zult retourneren. Zorg ervoor dat de producten veilig en veilig zijn verpakt. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor goederen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het retourproces. Daarom vragen wij u om een ​​certificaat van plaatsing te vragen wanneer u producten per post retourneert. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt binnen 14 dagen een terugbetaling uitgevoerd.

4. Goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangstdatum-ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. We zullen uw oorspronkelijke betalingswijze crediteren, exclusief 20% heropslag / verwerkingskosten, administratiekosten en verzendkosten voor ons worden niet terugbetaald. Alle verzendkosten in verband met het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.
Copyright © 2020 www.studiogeometra.com. Powered by vans schoenen sale
vans schoenen sale , online kleding kopen , vans uitverkoop , vans online kopen nederland
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9